lördag 18 oktober 2008

I höstens soliga dagar

Det är roligare nu. Jag ser bra genom köksfönstret för Malin har varit här och hjälpt oss putsa fönster. Trots hennes ringa ålder är hon mycket bättre att putsa fönster än vad jag någonsin varit. Jag har pratat med Gun om hennes födelsedag, men som alla när vi blir äldre vill vi sluta fylla, så hon skulle fara bort.Så nu vet jag.
Jag får försöka hålla humöret.uppe över vintern trots krämporna. Jag brukar uppmuntras av samtal med Hilda i Näsåker. Hon har en positiv livssyn som smittart av sig. Det har påverkat mig ända sedan hon gifte sig med Helge, och blev min svägerska.Hon hjälpte till att ta hand om min mamma under hennes ålderskrämpor eftersom vi övriga fanns på så långt håll. Tack Hilda för din medverkan i vår familj.Vi ses till sommaren om hälsan står oss bi.
Vi har fått meddelande från Landstinget aqtt vi är välkommen till Stöde Vårdcentral för vaccinering mot förkylning. Jag ska prata med Lena så får jag hjälp att komma dit. Appropå Lena så var det jättelänge sedan jag träffade Lenas pojkar. De är fullvoxna karlar nu och nyss var dom små pojkar. Tiden går fort. Hälsningar från farmor till de stora karlarna.Kram!

Inga kommentarer: